dinsdag 22 juni 2010

Rust in de straat

Op dit moment wordt er aan de weg gewerkt tussen Euverem en Beutenaken. Er is daarom geen verkeer tot de bouwvak door Euverem heen. Dat heeft als voordeel dat het overdag lekker rustig is. Alles is echter gelukkig nog steeds goed bereikbaar. Zo kun je nog steeds makkelijk te voet naar Mosaqua voor een lekker dagje zwemmen.
Afgelopen weken hebben we weer veel gesnoeid. Een aantal hagen die niet meer te knippen waren, zo hoog waren ze, zijn nu terug gebracht tot een normale hoogte. We leven tenslotte in een heuvelachtig gebied waarin het uitzicht een belangrijk facet is. Echte vergezichten heb je alleen in de winter want dan kijk je door de bomen heen. Nu echter heb je mooie groene landschappen.
Nog enkele weken en dan begint de zomervakantie. Altijd een drukke tijd. In Limburg begint de vakantie pas eind juli en loopt tot begin september door (bijna tot in de herfst....) Voor vroege gasten wil dat zeggen dat de attracties in juli nog redelijk rustig zijn en bijvoorbeeld zwemmen een aangename ontspanning kan zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten